Вальядолід - Нумансія: останній матч буде результативним

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1206
0 голосов
Вальядолід - Нумансія: останній матч буде результативним

Відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчі-відповіді фiналу плей-офф Сегунди.

Вальядолід - Нумансія

16 червня, 21:30

«Ми покладаємося на наш нумансійський дух. Головне не здаватися і шукати свій шанс у найважчій ситуації» - сказав Хагоба Аррасате напередодні другого матчу фіналу плей-офф у Сегунді.

«Нічого ще не вирішено. У футболі я бачив дивовижні ситуації, тому треба вдома зіграти максимально зібраними» - вважає каталонський воротар Вальядоліда Жорді Масіп.

Насправді, вірити в інтригу тут неймовірно важко. В гостях Вальядолід виграв 3:0 і це майже вирок для Нумансії. Справа у тім, що від самого початку Реал Вальядолід тут був більше ніж фаворитом. На його боці клас гравців, статус і неймовірна форма. Маленька ж Нумансія вже здивувала двічі: потрапивши до плей-офф та здолавши Сарагосу.

Вдома Вальядолід гратиме з певним запасом, що дає можливість не боятися помилок. Публіка ж вимагатиме голів, красивої гри. Це дає шанс на ефективні контратаки Нумансії, яка не має достатньо сил і якості для позиційних наступальних дій.

Отож «обидві заб’ють» є перспективним варіантом, так само як і «тотал більше». Стосовно ж підсумку, то тут є фаворит в особі господаря, але не обов’язково ж йому вигравати.

Можливий результат – 2:1.

СТАВКИ МАТЧА
Сегунда. Плей-офф.
16.06.2018 21:30
Вальядолид
Вальядолид
Нумансия
Нумансия
Обе забьют и тотал больше 2.5 голов
0
0