Нумансія - Сарагоса: прихована загроза для фаворита

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1280
0 голосов
Нумансія - Сарагоса: прихована загроза для фаворита
Нумансія - Сарагоса: прогноз на матч 06.06.2018

Відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчi плей-оф Сегунди мiж Нумансiєю так Сарагосою.

Нумансія - Сарагоса

6 червня, 21:30

Маленька Нумансія з самого початку травня робила усе аби не мати собі клопоту з плей-оффом. Але не рвалася в гору, а падала вниз (три поразки і одна нічия). Насправді такий стрімкий провал ледь не ввів у тотальний розпач фанів клубу з Сорії. Проте в останній момент червонясті виграли, залишилися у топ-шістці, за додатковими показниками випередили Овьєдо і паралельно скинули у прірву Сегунди-Б наївну Културал Леонесу. Дивишся на склад Нумансія і відразу не розумієш як ця команда ще веде боротьбу за підвищення.

Тож колектив з Кастільї і Леону сміливо можна назвати тренерським та й справді очолює його досить цікавий персонаж. Хагоба Аррасате колись майже півтора роки тренував Реал Сосьєдад і грав з ним тривалий час у трьох турнірах паралельно (Прімера, Копа дель Рей та Ліга Чемпіонів). Тоді у Аррасете були Вела, Грізманн, Прієто і Браво у воротах. Нині ж, з побаченого, мені запам’ятався лише руйнівник Іньїго Перес, котрий прекрасно співпрацює з трохи диким сенегальцем Пепе Діаманкою. Сам тренер підкреслює, що його команда домашня і робить ставку на надійність. З таким кадровим потенціалом вона банально розсиплеться, якщо розкриється.

На противагу усій цій скромності арагонський клуб має прекрасний склад для Сегунди, з таким варто було підніматися без плей-оффу. У воротах аргентинець Крістіан Альварес. Разом з кіпером Уески Реміро він найкращий в лізі цього сезону. Дуже якісно відіграв лівий захисник Даніель Ласуре, стовпом команди був басконський хав Іньїго Егуарас, додавав барв технічний шульга Георгій Папунашвілі. Ну а найкращий вибір був в атаці: забивав і стабільно виступав орендований у Сельти Борха Іглесіас, часто йому допомагав неймовірно працьовитий універсал Гаїска Токеро. В резерві ж був досить сильний і вже досвідчений бразилець Вінісіус Араужо. Як не крути, а Сарагоса абсолютний фаворит у цій парі.

В першому колі Сарагоса вдома розгромила Нумансію 3:0. Востаннє між собою суперники зіграли на початку березня і тоді вже на Лос Пахарітос виграла Сарагоса 2:1. Є лише одне зауваження – виїзний матч арагонці виграли коли у воротах Нумансії стояв марокканець Мунір Мохамеді. Він ще може бути основним на чемпіонаті світу в збірній, проте в клубі це був його єдиний матч першості за сезон.

Тому припускаю, що старанні господарі можуть й не програти, вони зараз сконцентровані як ніколи. Також відзначу, що мене здивує високий тотал у цій грі.

Можливий результат: 1-1

СТАВКИ МАТЧА
Сегунда. Плей-офф.
07.06.2018 21:30
Нумансия
Нумансия
Реал Сарагоса
Реал Сарагоса
Тотал меньше 2,5
0
0