Реал Вальядолід – Спортінг Гіхон: домашня перевага господарiв

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1382
0 голосов
Реал Вальядолід – Спортінг Гіхон: домашня перевага господарiв
Реал Вальядолід – Спортінг Гіхон: прогноз на матч 07.06.2018

Відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчi плей-оф Сегунди мiж Вальядолiдом та хiхонським Спортiнгом.

Реал Вальядолід – Спортінг Гіхон

7 червня, 21:30

У підсумковій турнірці Спортінг вище за Реал, та у них зовсім різна динаміка результатів за останній місяць. Гіхон з п’ять виграв один і всі інші програв, а Вальядолід навпаки взяв 12 очок у тих самих п’ять іграх.

Говорячі про господарів в першу чергу згадують Хайме Мату. Він найкращий бомбардир Сегунди за сезон і забив дуже солідні 33 м’ячі (за іншою версією 32, один записали авто голом) у 39-ти матчах! В усіх варіантах символічних збірних сезону атаку склав він та Раул де Томас з Райо.

Проте команда має чимало стійких олов’яних солдатів. Таких, як воротар Барселони Жорді Масіп, захисник Фернандо Калеро, вави Борха Суарес і Луїсмі Санчес. Чекають коли нарешті розіграється надзвичайно талановитий Хаві Онтіверос, той, що належить Малазі. Також цікаво, що наставник Серхіо Гонсалес Соріано прийняв команду лише у квітні. З ним і відбувся підйом. Новий тренер виграв п’ять матчів, одна нічия і дві поразки. Програвав він тільки Сарагосі і Хіхону. Останньому вдома, але це не є чіткою проекцією на наш матч. На момент того поєдинку Серхіо попрацював з командою менше тижня.

За складом Спортінг виглядає краще за суперника. Є досвідчений і якісний воротах Дієго Маріньо. Прекрасний сезон провів правий бігунок Жорді Калавера, він заслужив повернутися до Ейбару, якому належить. Солідно провів сезон центральний захисник Алекс Перес, котрого минулого літа переманили якраз з Вальядоліду. Також відзначу роботу хавбека Алекса Бергантіньоса. А от пара форвардів Мічел Сантос і Рубен Гарсія не вразили, хай і забили разом 25 голів. Звичайно, для Сантоса 17 влучних ударів неймовірний результат та грає він не набагато краще ніж це виходило у нього в Прімері, а там було дуже сумно.

Статистика останніх особистих матчів на боці гостей: 1-1 в Гіхоні і згадані 0-1 у Вальядоліді. Тож… я залишуся з пріоритетом останніх вражень – ставлю на перемогу господарів.

Можливий результат: 2-0

СТАВКИ МАТЧА
Сегунда. Плей-офф.
07.06.2018 22:30
Вальядолид
Вальядолид
Спортинг Хихон
Спортинг Хихон
Победа Реала Вальядолид
0
0