Прев’ю 6-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 874
0 голосов
Прев’ю 6-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах шостого туру Ла Ліги.

Еспаньйол – Ейбар (25 вересня, 21:00)

Різниця між командами зараз складає усього лише два пункти у показнику забиті-пропущені. Головна перевага Еспаньйола над суперником це люди на кшталт Лео Баптістао, Пабло Пьятті та Серхіо Гарсії. Усі вони, як бачите, це представники групи атаки. Ейбар ж абсолютно тренерська команда і їхня агресивність, часом, долає клас. Тим паче ці нетопові футболісти Менділібара досить добре працюють з м’ячем. Серйозної впевненості в результаті не маю. Проте чекаю на результативність.

Можливий результат: 2-1

Реал Сосьєдад - Райо Вальєкано (25 вересня, 22:00)

Гра басків суттєво спростилася і стала дуже прагматичною. Іллараменді опускається глибше ніж раніше, збільшується роль Мікеля Меріно. Мікель Оярсабаль та Ектор Морено стають ключовими постатями. Проблемою є дискваліфікація Хуанмі і Тео Ернандеса, а плюсом участь у грі Вілліана Жозе й Іллараменді, які матч проти Уески дивилися з лави запасних. Райо ж не дарма має найгіршу різницю забитих-пропущених в лізі, поки він виглядає сирим для Прімери. Матч не без шансів гостей (не на виграш) і потенційно досить суворий.

Можливий результат: 1-0

Атлетіко – Уеска (25 вересня, 23:00)

Фани індіанців починають вірити у зцілення – дві виїзні перемоги можуть бути ознаками виходу команди на її звичний рівень. Тим паче, попереду дербі Мадріленьо. Симпатичність проекту Лео Франко (колись воротаря і Атлетіко, зокрема) впирається у стелю можливостей гравців. За змістом має бути цікаво і зовсім не безнадійно для гостей. І все ж сили дуже не рівні. Тож хай буде багато голів.

Можливий результат: 3-1

Атлетік – Вільярреал (26 вересня, 21:00)

Начеб то у Жовтої Субмарини все погано, а у Левів набагато краще. Гості ще й мають клопіт у вигляді Ліги Європи, що додає втому й нервів. Проте остання гра вимотала Більбао. Дуже хороший та потужний перший тайм проти Бетіса змінився абсолютно програним таймом другим. Команда догравала матч «на зубах», чому сприяло й вилучення Сусаети. Конкретно зараз це поєдинок дуже рівних суперників.

Можливий результат: 1-1

Леганес – Барселона (26 вересня, 21:00)

Вдруге поспіль Барса не має схибити, наскільки б дивними не були експерименти Вальверде. Так, каталонці, до матчу проти Жирони, виграли усі матчі сезону. Леганес не має жодної перемоги і тішився лише нічиєю з Реал Сосьєдадом. Та все ж Пепінерос мають свій футбольний почерк і вміють працювати на футбольному полі. Попри результати цю команду у топ-3 найслабших я не зарахую. І навіть вірю в її спроможність забити гол чинному чемпіону.

Можливий результат: 1-2

Валенсія – Сельта (26 вересня, 23:00)

Граючи добре галісійці примудрилися програти Жироні і витягнути нічию у матчі перед рідною публікою проти Вальядоліду. Схематично Ель Турко Мохамед знайшов можливість підсилити захист, але деякі нюанси, зокрема травма капітана Мальо, серйозно похитнули його конструкцію.

У Валенсії ж проблема другого центрального захисника. Муктар Діакабі це найкраще придбання клубу для усіх його суперників, принаймні поки що. Також є проблема в опорній зоні – Парехо дискваліфікований, Кондогбія травмований, Кокелен і слабше за згаданих хлопців і ще не встигнув набрати форму після ушкодження.

На гостей з форою +1 дають пристойний коефіцієнт.

Можливий результат: 1-1

Севілья - Реал (26 вересня, 23:00)

Бандитська перестрілка на Естадіо Сьютат де Валенсія закінчилася повноцінною перемогою Севільї 6:2. Проте її учасники і ті, хто бачив матч розуміють: андалусійці зіграли добре лише в деяких компонентах. Пабло Сарабія та Віссам Бен Йєддер відіграли блискуче, у кожного по чотири очки за системою гол + пас. Та кіпер Леванте двічі яскраво привіз своїй команді і Хоселу Моралес пенальті не забив. Все це не дає спокою Пабло Мачіну, він розуміє, що його тістечко ще в процесі випікання.

Реал теж далекий від серйозних показників, особливо якщо згадати матч в Більбао. І все ж виглядає він більш ґрунтовно за цього суперника, у команди хороша компактність, а резерви там завше були.

Зістиковані тури  частенько знижують результативність, але цього разу памєтаємо, що Нервіоненсес одна з найударніших команд ліги, завжди гатить по воротах суперника. У Реалу ж моменти будуть.

Можливий результат: 1-2

Алавес – Гетафе (27 вересня, 21:00)

Пять голів Бабазоррос вразили усіх, це дуже несподіване явище. Хто ж зупинить цей дикий Алавес, котрий виграв три матчі поспіль? Думаю, він сам пригальмує. Проект хороший і разом з тим досить обмежений у своїх можливостях.

Гетафе ж стабільний і послідовний. Не біжить надто вперед і вміє змушувати інших помилятися. Тому цього разу може трапитися матч вичікувань.

Можливий результат: 0-0

Вальядолід – Леванте (27 вересня, 21:00)

З Вальядолідом збирається тренуватися сам Роналдо Феномен! Бійтеся їх! Насправді ж команда живе у звичайному ритмі і поки що в Прімері їй важко.

В чорну смугу заліз Леванте, це як компенсація за неймовірно виграний матч проти  Бетіса. У кожного з суперників свої проблеми і не має рішучих аргументів, тож усі варіанти можливі.

Можливий результат: 1-1

Жирона - Бетіс (27 вересня, 23:00)

Впізнаю, впізнаю друже Сетьєна і його команди. Самі граємо, іншим теж даємо. Саме це було у матчі проти Атлетік Більбао. Жирона ж стала сенсацією попереднього туру. Еусебіо Сакрістан вже має певні напрацювання на новому місці. І все ж після двох екстра-важких матчів для обох суперників я ставлю на ротацію. Для цього у Бетіса значно більше сильних гравців.

Можливий результат: 1-2