Реал - Барселона. Прогноз Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1470
0 голосов
Реал - Барселона. Прогноз Роберто Моралеса
Реал - Барселона

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у головному матчi 17-го туру Ла Ліги мiж Реалом та Барселоною.

Реал - Барселона

Мадрид, Сантьяго Бернабеу, 17 грудня, 14:00

Два матчі між цими командами у Суперкубку Іспанії стали беззаперечним тріумфом мадридців, яким не завадило навіть вилучення Роналду. Але нині це, в першу чергу, матч абсолютного лідера проти команди з першої четвірки.

Реал зараз частково нагадує самого ж себе річної давнини з однією суттєвою відмінністю – тоді в чемпіонаті команда також грала непереконливо, проте результат був набагато кращим. Будемо відвертими, ніякої глобальної кризи в Мадриді немає. Наявні лише дрібні ігрові спади. Головна біда в тому, що статус клубу зобов’язує його вигравати все, а злива перемог в останні роки банально вбила у деяких виконавців бажання грати рядові матчі. От важливі ігри мотивують, пересічні ні. Тому справжній Реал ми маємо побачити в лютому, коли почнеться плей-офф Ліги чемпіонів. Однак Класіко це той самий виняток, коли гравцям є що доводити.

Тим часом Барса видає прекрасні результати, хоча по грі до неї залишається чимало питань. Вальверде насмілився серйозно змінити ігрову концепцію і тепер кулес демонструють футбол досить подібний до того, що грав Атлетік Більбао з цим тренером. Хоча є одна суттєва відмінність – Мессі. Хай аргентинцю і не дали Золотий м’яч, але цей рік він відіграв неймовірно, просто найкращий рік в кар’єрі найкращого гравця сучасності.

Протагоністи

У Барси це без сумніву Мессі, фактор який може зламати навіть такий супер-механізм як Реал. Дуже важливим також є в цій Барсі Жорді Альба, який після провального минулого сезону, видає неймовірні матчі раз по раз. Дуже важливим є й фактор тер Штегена. Німець і раніше був у прекрасній формі, а нині ще додав. Лише Де Геа може вважатися зараз більш потужним голкіпером. У Реалу в воротах значно слабший виконавець, хоч і досить сильний.

Якщо Барса була і є командою Мессі, то нинішній Реал ніяк не команда Роналду. Зараз роль головної зірки (не за статусом) належить неймовірному Іско. Цей хлопець може все і трохи більше, тому дуже важливо як він відграє у суботу. Також варто відзначити і Рамоса. Від його впевненості і спокою (чи не спокою) буде залежати багато.

Таємні козирі

У Барси це Пауліньо. Я й досі сумніваюся у доцільності його придбання, проте ніхто не може заперечити фантастичну працьовитість бразильця. Головний козир Реалу - це півзахист. Модріч, Кроос, Касеміро, Іско – про таких гравців усі мріють. Пауліньо ж зі своєю несамовитістю готовий вивести їх з зони комфорту. Він не гравець позиції, а людина функції. Все що він вміє це агресія, силовий тиск. Проте вміє це робити дуже потужно.

У Реалу ж є Гарет Бейл. Валлієць проводить свій найгірший сезон в кар’єрі, проте зараз він потроху набирає форму. Барселона ж для нього «улюблений» суперник. Як робити їй боляче він точно знає. Ну й не забуваймо про Асенсіо. В матчах за Суперкубок він вже рвав каталонців на шмаття.

Прогноз

До цієї гри обидві команди підходять без зайвих нервів, тому не чекаю на серйозну агресію в матчі, швидше за все, обійдеться без вилучень. Голи будуть з обох сторін і щось підказує, що Реал традиційно почне з провалу, а у другому таймі вирівняє ситуацію.

Можливий рахунок – 2:2

Прогноз: Реал буде програвати, але виграє або зiграє внiчию - Так - 4.40 (Пари-Матч)


Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса