Бразилія – Бельгія: європейським романтикам час пакувати валiзи

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 2148
0 голосов
Бразилія – Бельгія: європейським романтикам час пакувати валiзи
Бразилія – Бельгія: прогноз матчу 1/4 чемпiонату свiту 06-07-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес аналiзуе можливий перебiг подiй в матчi 1/4 фiналу чемпiонату свiту 2018 мiж збiрними Бразилiї та Бельгiї.

Бразилія – Бельгія

Казань Арена, Казань. 06 липня, 21:00

Ось і далася в знаки для Бельгії її «непотрібна» перемога над Англією. Замість доволі пісної Швеції у неї в суперниках сама Бразилія.

Пентакапеони зараз лишилися головними фаворитами змагань. На їхню користь говорять сила, системність і економність. Як і усі команди Тіте, ця не використовує усі можливості відразу. Команда прагматична і дуже орієнтована лише на результат.

Свої помилки бразильці зрозуміли і зробили висновки. Підготовка до Мундіалю у них пройшла у надто інтенсивному режимі, прямими наслідками чого стали травми Ренато Аугусто та Дугласа Кости. Перший вже має повернутися повноцінно, те саме й з Марсело й Даніло.

Єдине що насторожує у Сеслесао, це гра Міранди. Проте міняти його на Маркіньоса Тіте не збирається, зріст і м’язи йому надто потрібні.

У Бельгії ж все як завжди. Атака надзвичайно сильна. Швидше за все, на цьому чемпіонат світу саме у Червоних дияволів найпотужніший атакувальний потенціал. Еден Азар, Де Брюйне, Мертенс, Лукаку, а є ще й другий ешелон – Шадлі, Торган Азар, Батшауї.

Шикарний набір, проте проблеми в центрі поля тривають, так само й фланг з Карраско є лише вимушеним кроком. Дивним чином, ще й багато помиляється такий монстр як Ян Вертонген. В діях Тібо Куртуа теж вистачає невпевненості.

Ну а головний фактор проти Бельгії це те, що її тренер Роберто Мартінес є типовим ігровичком. Він не ігровик-домінатор на кшталт Гвардьоли, а той, хто дає супернику надто багато можливостей в атаці. Щоправда, й максимально відкриває наступальні можливості своєї команди.

Таких ідеалістів надто часто з’їдають прагматики.

Моя ставка на цей матч Бразилія з -1, або просто прохід Селесао.

Можливий результат: 2-0

СТАВКИ МАТЧА
Чемпiонат свiту. 1/4 фiналу.
06.07.2018 21:00
Бразилия
Бразилия
Бельгия
Бельгия
Бразилія з форою -1
0
0