Франція – Бельгія: Хто сказав, що буде нудно?

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 2983
0 голосов
Франція – Бельгія: Хто сказав, що буде нудно?
Франція – Бельгія: прогноз на пiвфiнал чемпiонату свiту 10-07-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес аналiзуе можливий перебiг подiй в матчi 1/2 фiналу чемпiонату свiту 2018 мiж збiрними Францiї та Бельгiї.

Франція – Бельгія

Почнемо анонс цієї гри з очевидного але й дуже важливого компонента – втрат.

Франція має ідеальний варіант: ніхто не травмований і не пропускатиме через дискваліфікацію. Розмови ж про певний дискомфорт, який відчуває в коліні Самуель Умтіті, точаться весь турнір і цю проблему допоки вирішували. Та й напарник захисника Барселони мадридець Рафаель Варан впевнений, що у півфіналі він грати в дуеті зі своїм постійним партнером.

У Бельгії ситуація протилежна. Є у цієї команди така об’єктивна проблема, як катастрофічна нестача крайніх захисників. На всю заявку, тобто 23 людини, таким виявився один лише Томас Муньє. Цього разу він дискваліфікований. Якщо раніше Роберто Мартінес мав проблему з лівим латералем, то тепер отримав її із правим. Лише в грі проти Бразилії у нього більш-менш вийшло закрити краї. Рішення випустити Насера Шадлі замість Янніка Карраско виявилося досить вдалим, принаймні представник Вест Бромвіча свою нерідну позицію закрив краще ніж попередник. Що й не дивно, адже рівень суто бігової підготовки в АПЛ це вам не рівень китайського чемпіонату. З креативом же в обох добре. Але й тут у Мартінеса з’явилася проблема, Шадлі має ушкодження, тож його місце на полі під питанням.

У Франції повернеться сповнений сил та натхнення Блейз Матюіді, що має додати сил команді. Все ж Корентен Толіссо гравець не того рівня, що представник Ювентуса, принаймні зараз. До того, що Дідьє Дешам ігнорить Лемара та Фекіра потрібно звикнути, все у нього йде добре, тож серйозно довірити цим хлопцям він може лише у кризовій ситуації. Поки що ж півзахисту галлів вистачає сил і без них. Та й програвала Франція на цьому чемпіонат тільки дев’ять стартових хвилин другого тайму проти Аргентини.

Прогноз

Я не поділяю впевненості певних фахівців у тому, що матч може бути мало результативним. Навіть обережна гра принесе свої моменти обом командам. Не забуваймо, й очевидної ставки Роберто Мартінеса на креатин. Він ігорвичок по життю.

Мої ставки це обидві заб’ють, або ще веселіше тотал більше 2,5.

Можливий результат: 2-2 (в основний час)

СТАВКИ МАТЧА
Чемпiонат свiту. 1/2 фiналу.
10.07.2018 21:00
Франция
Франция
Бельгия
Бельгия
Обидві заб’ють
0
0