Економ-Бразилія так нестримна Бельгія: Експрес дня вiд Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1741
0 голосов
Економ-Бразилія так нестримна Бельгія: Експрес дня вiд Роберто Моралеса
Экспресс дня ЧМ-2018 на 02-07-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес склав еспрес на подiї матчiв плей-офф чемпiонату свiту 2018, якi будуть зiгранi 2 липня.

Бразилія – Мексика

Обидві команди мають свої нюанси зі складом.

У Бразилії з’явилися проблеми на флангах. Двоє основних латералів Даніло і Марсело мають ушкодження. Перший має шанс таки вийти в основі на матч 1/8 фіналу з другим більше питань. Після відновлення ще не повністю набрав бойові кондиції Ренато Аугусто, а його відсутність в основі суттєво позначалася на діях команди, адже Феліпе Коутіньо в якості хава з глибини не був достатньо ефективним. Потроху лікується Дуглас Коста, але його повернення очікується пізніше.

Якраз зі згаданими гравцями і пов’язані ігрові проблеми команди – фланги недостатньо ефективні, особливо правий, де Фагнер та Вілліан поки що грали слабко.

Загальний же тонус Селесао досить хороший, особливо вражає форма капітана Тьяго Сілви, котрий немовби помолодшав років на 5-7.

У Мексики теж кульгають краї захисту, але тут без травм. Гальярдо і Альварес банально недостатньо сильні для мундіаля. Відправити ж направо Сальседо не вдасться, бо він потрібен в центрі. Справа в тім, що Ектор Морено дискваліфікований і тому без Сальседо ніяк не обійтися.

Як з’ясувалося, атака Мексики далеко не завжди буває ефективною – матч проти Швеції провалили й форварди, вже не говорячи про інші ланки.

Суха статистика безжальна – Бразилія пропустила у трьох матчах один гол, Мексика у трьох - чотири. Також повністю на боці селесао і статистика матчів між цими суперниками за останнє десятиліття: 3 перемоги, 1 нічия, 1 поразка. В офіційних матчах ж  бразильці виграли два з двох поєдинків.

З урахуванням того, що команда Тіте вміє добре використовувати і комбінаційний і силовий тиск, шанси Мексики виглядають край сумнівними.

Обираю «перемога Бразилії і тотал менше 2,5».

Можливий результат: 2-0

Ставка: Перемога Бразилії і тотал менше 2,5 - 3.3 (1xBet)

Бельгія – Японія

З вересня 2016-го, коли Бельгія востаннє програвала (Іспанії 0:2), Червоні Дияволи виграли 17 матчів і лише п’ять завершили внічию. Поточна виграшна серія у команди складає п’ять ігор.

Слабкі місця в побудовах Роберто Мартінеса є, проте їх небагато і це не критично для матчів з командами рівня Японії. Глобально, вихід «самураїв» з групи це величезна старанність команди і ще велика посмішка долі на старті матчу проти Колумбії, а це їхня єдина нині перемога.

Сухі цифри статистики говорять за представника Азії – дві перемоги проти однієї поразки і дві нічиї. Проте останній матч між цими суперниками Бельгія виграла 1:0 і було це наприкінці минулого року.

Очікую на досить видовищний футбол, тому ставлю на перемогу Бельгії і тотал більше 2,5.

Можливий результат: 3-1

Ставка: Перемога Бельгії і тотал більше 2,5 - 2.07 (1xBet)