Швеція – Англія: вiкинги вже стрибнули вище голови

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1436
0 голосов
Швеція – Англія: вiкинги вже стрибнули вище голови
Швеція – Англія: анонс матчу 1/4 фiналу чемпiонату свiту 07-07-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес аналiзуе можливий перебiг подiй в матчi 1/4 фiналу чемпiонату свiту 2018 мiж збiрними Швецiї та Англiї.

Швеція – Англія

Самара. Космос Арена. 7 липня. 17:00

Де дивитись трансляцiю

Пряма трансляцiя на телеканалi Iнтер

До чвертьфіналу англійці підходять з купою проблем. Усі вони спричиненні травмами футболістів. Невеличке ушкодження було у лідера атак Харрі Кейна, проте з ним якраз усе гаразд. Натомість є інші гравці, які можуть не зіграти проти Швеції.

Ушкодження отримав Джеймі Варді. Він не був гравцем основного складу, але це перший, хто може вийти на заміну для підсилення атаки. Насправді те, як Гаррет Саутгейт використовує реактивного Рахіма Стерлінга викликає купу питань і відверте здивування. Ефективність цього бігунка з Манчестер Сіті нині дуже низька. Натомість варіант з Варді у якості напарника для Кейна виглядає значно цікавіше, адже Харрі має купу чеснот форварда окрім однієї, швидкості. І якраз Варді цим наділений достатньо. Проте зараз виникли сумніви у його спроможності зіграти.

Заліковують ушкодження і двоє флангів Ешлі Янг та Кайл Уокер. Щоправда класичний фулбек Уокер в збірній зараз грає правого центрального захисника. Але обидва це гравці основи.

Найбільше сумнівів Саутгейт має стосовно Деле Аллі, той і раніше мав м’язові проблеми і знов відчув дискомфорт. На його появу в основі не варто розраховувати.

Головна втрата Швеції це дискваліфікація Мікаеля Лустінга. Механізм цієї збірної на перший погляд виглядає досить надійним, насправді ж команда грає на максимальних обертах і вже стрибнула вище голови. Боєздатних кадрів там не так й багато. Тому ушкодження у гравця першої одинадцятки Албіна Екдаля та глибокого резервіста Джиммі Дюрмаза є проблемою серйозною. Обидва вони під питанням.

Цікаво буде подивитися, ким закриє фланги захисту Швеція і також чи зможе з усіма своїми проблемами саме на цих позиціях Англія чинити потужний тиск.

Прогноз

За статистикою у цих суперників рівновага: по сім перемог і дев’ять нічиїх. До речі, в останніх двох матчах між собою команди забили 11 голів. На таку зливу цього разу ми не розраховуємо, проте й піддаватися букмекерським настроям, котрі вбачають у цій грі чистий тотал менше, я б повністю не став. Таким командам не обов’язково багато створювати, аби забити свій гол.

Найбільш цікаво виглядає ставка на велику кількість кутових в цьому матчі, особливо з урахуванням того, що англійці на мундіалі-2018 у цьому компоненті поки перевершують усіх.

Можна спробувати й ставку «Англія виграє перший тайм i матч».

Можливий результат: 1-2

СТАВКИ МАТЧА
Чемпiонат свiту. 1/4 фiналу.
07.07.2018 17:00
Англия
Англия
Фора Англiї за кутовими -1,5
0
0