Хорватія – Данія: буде бiй

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1734
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозуе можливий перебiг подiй матчу 1/8 фiналу чемпiонату свiту мiж збiрними Хорватії та Данії.

Хорватія – Данія 

Нижнiй Новогород. Стадiон Нижнiй Новогород. 31 липня. 21:00

Де дивитись трансляцию

Пряма трансляцiя на телеканалi Iнтер, а також на сервiсах Megogo и Oll-Tv.

Коли все надто очевидно, то з’являється абсолютна впевненість у тому, що ти знаєш все наперед. А це небезпечно. Й чи насправді все настільки очевидно?

Хорватія хороша – це очевидно. Вона суттєво краща за той варіант на який чекали не її прихильники. Робота в групі вражає. Особливо мене приємно вразив останній матч. З Аргентиною це були прекрасні дії балканців і повний провал опонентів після дивовижної помилки свого воротаря. А от те, що команда виграла вже непотрібний для себе матч, випустивши в основі лише одного з трьох своїх ключових гравців, ось це вже круто.

Хорвати не пропустили у двох матчах з трьох, але все одно, як на мене, захист цієї команди далекий від дуже високих показників, особливо насторожує центральна пара Віда-Ловрен. Поки вдається перекривати недоліки. Дуже добре вдалося поєднати атаку з хавами, а останні і є рецептом щастя цієї команди. Як наслідок Хорватія виграла в групі більше матчів, ніж на трьох попередніх своїх Мундіалях. Це кращий, за порівняння з командою 1998-го року, приклад.

Натомість Данія теж хороша. Просто вона досить пісна, але ж то настільки очікувано. Постать Крістіана Еріксена не має затьмарювати в очах публіки інших гравців. Я відзначу роботу Нікі Йоргенсена, Поульсена і Сісто. У двох останніх ще й величезний потенціал, особливо у представника Сельти. Лише поки що Сельти!

Якщо Ісландію-2016 модно було любити, то чому ж те саме не робити нині з данцями? А, пам’ятаю, у них не настільки яскраві вболівальники. Проте до самої гри це має мінімальне відношення.

Тому очікую на досить вперту і, мабуть, не результативну гру.

Для експресу нормально підійде Данія з +1. Для самостійної ставки варто придивитися до «Данія не програє в основний час і тотал менше 2,5».

Можливий результат: 1-1 (в основний час)

СТАВКИ МАТЧА
Чемпiонат свiту. 1/8 фiналу.
01.07.2018 21:00
Хорватия
Хорватия
Дания
Дания
Данія не програє в основний час і тотал менше 2,5
0
0